- نقد و بررسی
- مشخصات
- نظرات کاربران
- پرسش و پاسخ
باتری ایبیزا 7.2 آمپر 12 ولت
کارایی باتری ایبیزا 7.2 آمپر 12 ولت
باتری بکاپ یکی از مهمترین اقلام سیستم های امنیتی میباشد.
باید توجه داشت در اکثر سرقت ها برق محل مورد سرقت توسط سارقان قطع میشود و در این صورت با نبود باتری بکاپ تمامی سیتم های امنیتی نظیر دزدگیر اماکن و دوربین های مداربسته و آسانسور و... از کار خواهد افتاد و گاهی این قطعی برق میتواند تصادفی باشد .
در سیستم های دزدگیر قدیمی امکان اضافه کردن باتری های بکاپ با قابلیت ریشارژ وجود نداشت و همین امر امکان سرقت از این واحد هارا به راحتی آب خوردن امکان پذیر میکرد چرا که با قطع کردن برق توسط سارقان دیگر عملا سیستمی تحت عنوان سیستم امنیتی وجود نداشت و به راحتی مکان مورد نظر مورد سرقت واقع میشد.
با پیشرفت سیستم های امنیتی برخی از این شرکت ها تنها میتوانستند باتری بکاپ معمولی داشته باشند که امکان شارژ مجدد آنها توسط دستگاه وجود نداشت و هم اکنون شاهد آن هستیم که دیگر این امکان جزء امکانات دستگاه حساب نشده و یکی از ارکان نام گذاری سیستم تحت عنوان سیستم های امنیتی قابلیت شارژ مجدد باتری بکاپ در آنهاست.
انواع باتری ها
باتری سرب اسید
باتری نیکل کادمیم
باتری نیکل متال هیدرید
باتری لیتیم یون
دلیل استفاده از باتری های سرب اسید در سیستم هایی نظیر دزدگیر اماکن و دوربین های مداربسته و آسانسور و غیره
دلیل استفاده از باتری هایی همچون باتری ایبیزا 7.2 آمپر 12 ولت در سیستم هایی همچون دزدگیر اماکن بخاطر مزایای آن نسبت به دیگر مدل های باتری موجود در بازار است
مزایای استفاده از باتری سرب اسید
بسیار ارزان
جریان بسیار بالا
جریان تخلیهی خود به خودی بسیار کم
محدوده دمای کاری بسیار خوب
عدم داشتن پدیدهی حافظه
تکنولوژی ساده و قابل اطمینان
هر یک از موارد بالا دارای نکات بسیاری میباشد که استفاده از این باتری را در این نوع سیستم ها ترویج داده است که از همه مهمتر قیمت مناسب و جریان دهی مناسب و عدم تخلیه خود بخود است.
ممکن است شما سیستم اعلام حریق یا دزدگیر یا هر وسیله دیگری که نیاز به باتری دارد را در مناطق مختلف آب و هوای جغرافیایی استفاده کنید ، دما رطوبت یکی از دو عامل مهم عمر باتری ها و جریان دهی آنها میباشند.
در دماهای پایین میزان جریان دهی دیگر باتری ها ضعیف شده و از کارایی آنها کاسته میشود و همینطور در دما های بالا احتمال آتش سوزی برای باتری هایی همچون لیتیوم یا نیکل وجود دارد و همچنین تنها بایک اتصال کوتاه در این باتری ها حتی احتمال انفجار به دلیل تخلیه سریع بار الکتری وجود دارد و تمامی موارد ذکر شده و موارد دیگر استفاده از باتری ایبیزا 7.2 آمپر 12 ولت را برای این سیستم ها ایمن تر و پرکاربرد تر میکند.
آمپر دهی باطری ایبیزا 7.2 آمپر 12 ولت
میزان آمپر دهی هر باتری به مشخصه های فیزیکی و محیطیدآن بستگی دارد :
نوع باتری ( جنس آلیاژ داخلی )
کارایی باتری (محل مورد استفاده )
ضخامت صفحات کاتودی و آنودی ( به اصطلاح سلول ها )
وزن تجمیعی صفحات ( بسته به وزن مخصوص آلیاژ بکار رفته )
شرایط جوی ( میزان دما و رطوبت )
عمر باتری ( میزان زمان عمر مفید )
عواملی هستند که همگی میزان جریان دهی باتری ایبیزا 7.2 آمپر 12 ولت و یا هر باتری دیگر را تعیین میکند.
باتری ایبیزا 7.2 آمپر 12 ولت با سلول های قوی و ضخیم با قطر بیش از 2 میلی متر شدت جریانی بالغ بر 7.2 آمپر را بنا به مصرف دستگاه میدهد.
اهمیت استفاده از باتری در سیستم های امنیتی
با توجه به تمامی این اتفاقات در تمامی سیستم های امنیتی باتری بکاپ از اهمیت بالایی برخوردار است.
باید توجه داشت که نبود باتری بکاپ برای یک سیستم امنیتی میتواند فاجعه به بار بیاورد.
توان یا آمپر باتری بکاپ
توان جریان دهی باتری که با حرف W نمایش داده میشود به دو مشخصه ولتاژ و آمپر بستگی دارد یعنی اگر ما وسیله ای داشته باشیم که 7.24 وات باشد جهت روشن نگهداشتن این دستگاه برای مدت یک ساعت باید از یک باتری 7.2 آمپر 12 ولت استفاده کرد.
میتوان تعریف این سیستم را با یک شیلنگ آب مثال زد:
سرعت آب خروجی ولتاژ و شدت آب خروجی (دبی آب) آمپر و طول شیلنگ را اُهم نامید.
پس هرچقدر آمپر یا توان خروجی باتری بیشتر باشد میتوان از ظرفیت بیشتری برای برقراری جریان برق در مدار بهره برد.
عمر باتری
این به جای سال ها بر حسب تعداد چرخه های تخلیه/شارژ اندازه گیری می شود. هرچه باتری عمیقتر تخلیه شود، تعداد چرخههای آن کمتر خواهد بود.
درصد عمق دشارژ (DOD) باتری به این معنی است که چه مقدار از انرژی موجود در باتری قبل از شارژ مجدد مصرف می شود.
معمولاً طول عمر باتری مورد انتظار به صورت تعدادی چرخه به DOD اعلام شده داده می شود.
اگرچه باتریهای اسید سرب با چرخه عمیق معمولاً میتوانند تا 80 درصد ظرفیت نامی خود (80 درصد DOD) تخلیه شوند. طراحی برای کمتر از 50٪ عمر باتری بسیار طولانی تری می دهد.
اکثر باتریهای لیتیوم یونی را میتوان تا حدود 80 درصد ظرفیت اسمی دشارژ کرد بدون اینکه تأثیر قابلتوجهی بر طول عمر داشته باشد.
برای اطمینان از عمر طولانی باتری ها باید مراقبت شود و هر گونه تعمیر و نگهداری مورد نیاز در صورت نیاز انجام شود.
کارایی باتری
هیچ باتری 100% کارآمد نیست. انرژی در ذخیره سازی، شارژ و تخلیه از دست می رود. بازده آن معیاری برای اتلاف انرژی در کل چرخه تخلیه/شارژ است.
به عنوان مثال. برای باتری 80 درصد کارآمد، به ازای هر 100 کیلووات ساعتی که به باتری وارد می شود، تنها 80 کیلووات ساعت می تواند خارج شود.
با باتری های اسید سرب جدید می توان بازدهی 80 تا 90% را انتظار داشت، اما با استفاده، سن، سولفاته شدن و طبقه بندی این میزان کاهش می یابد.
باتری های لیتیوم یونی دارای راندمان معمولی بیش از 95٪ هستند.
برای به حداکثر رساندن کارایی، باتریها باید در دمای اتاق نگهداری شوند و اندازهبندی مناسبی برای هدفشان داشته باشند، هم برای به حداقل رساندن تخلیه خود و هم برای جلوگیری از شارژ و تخلیه سریع آنها.
مراقبت از باتری
رسانه را به صورت مدال باز کنید
بانک باتری باید، ترجیحاً به تنهایی، در یک سوله محافظت شده از آب و هوا و یخبندان، تهویه مناسب یا سایر مناطق بسته نصب شود. دمای ایده آل ~ 20 درجه سانتیگراد است و نباید بیشتر از 43 درجه سانتیگراد باشد.
برای عملکرد بهینه، باتری ها باید همه از یک برند، سن و ظرفیت آمپر ساعت در یک بانک باتری باشند.
باید از اتصالات باتری مناسب استفاده شود که برای جریان بالا و عمر طولانی طراحی شده باشد. اتصالات باید محکم باشد و با ژله نفتی پوشانده شود تا از خوردگی جلوگیری شود.
باتری ها در حین شارژ شدن، گازهای هیدروژن انفجاری تولید می کنند، بنابراین از جرقه یا شعله اجتناب کنید. آنها حاوی مواد شیمیایی خورنده هستند.
در حین کار با باتری ها باید نهایت دقت را به خرج داد.
نیازهای تعمیر و نگهداری بسته به شیمی باتری و پیکربندی متفاوت است. علاوه بر این، برخی از کارهای تعمیر و نگهداری، مانند اضافه کردن آب یا یکسان سازی، به عملیات دستی و/یا نظارت در محل نیاز دارند، در حالی که تنظیم شارژ، بررسی ولتاژ و اندازهگیریهای مربوطه را میتوان از طریق کنترلکنندههای شارژ پیچیده یا سیستمهای مدیریت باتری، که عملاً یک امر خودکار هستند، انجام داد. نیاز به باتری های لیتیوم یونی
باتری های سرب اسید
باتری های سرب اسیدی مهر و موم شده، سلول های ژل و AGM (مصفح شیشه ای جذب شده)، اغلب به عنوان بدون نیاز به تعمیر و نگهداری نامیده می شوند زیرا نیازی به آبیاری یا شارژ برابری ندارند. این باعث می شود که آنها برای سیستم های برق از راه دور یا بدون مراقبت مناسب باشند. با این حال، باتری های مهر و موم شده نیاز به تنظیم دقیق برای جلوگیری از شارژ و تخلیه بیش از حد دارند.
باتری های سرب اسید همیشه باید در اسرع وقت شارژ شوند. صفحات مثبت از اکسید سرب در صورت شارژ شدن به سولفات سرب در هنگام تخلیه تغییر می کنند. هرچه مدت بیشتری در حالت سولفات سرب باقی بمانند، هنگام شارژ مجدد باتری، مقدار بیشتری از صفحه سولفات سرب باقی می ماند. بخشی از صفحات که "سولفاته" می شوند دیگر نمی توانند انرژی ذخیره کنند. باتری هایی که عمیقاً دشارژ می شوند و سپس فقط تا حدی به طور منظم شارژ می شوند، اغلب در کمتر از یک سال از کار می افتند. همیشه هنگام شارژ باتری ها از جبران دما استفاده کنید تا از شارژ بیش از حد یا کم شدن آن جلوگیری کنید.
توجه: ضمانتهای باتری آسیبهای ناشی از نگهداری ضعیف یا از دست دادن ظرفیت ناشی از سولفاته شدن را پوشش نمیدهند.
حداقل هر 3 ماه یکبار سطح الکترولیت را در باتریهای سلول مرطوب یا "سیل زده" بررسی کنید و هر سلول را با آب مقطر پر کنید. قسمت بالای باتری ها را تمیز نگه دارید و بررسی کنید که کابل ها محکم باشند.
باتری های لیتیومی
اینها معمولاً بدون تعمیر و نگهداری هستند. با این حال، برای اطمینان از عملکرد صحیح، تمام اتصالات باید به طور دوره ای بررسی شوند و در صورت لزوم، مقادیر گشتاور را اصلاح کنند، زیرا تغییرات دما می تواند باعث شل شدن آنها شود.
برای بررسی هرگونه بی نظمی در عملکرد باید از هر نرم افزار نظارت یا BMS استفاده شود.